SJÄLVFÖRSVARSSKOLANBOKA KURSER ELLER TRÄNINGARSVERIGES STÖRSTA UTBILDARE INOM PERSONLIG SÄKERHET

Kursutbud

Läs mer om våra kurser, utbildningar  och läger under respektive flik- du kan enkelt boka den eller de kurser och läger du vill närvara vid. Om du har frågor om våra kurser och utbildningar, ring 08 – 707 98 00, så hjälper vår kunniga personal dig! Välj någon av kurserna, utbildningarna eller lägerna nedan, boka och betala enkelt. Alla kurser kan beställas som presentkort. Ge en minnesvärd gåva till någon du värnar om – förena nytta med nöje.

Självförsvarsläger 2021

Självförsvarsläger för kvinnor & män