SJÄLVFÖRSVARSSKOLANBOKA KURSER ELLER TRÄNINGARSVERIGES STÖRSTA UTBILDARE INOM PERSONLIG SÄKERHET

Kursbokning

Här kan du se och boka kommande kurser, seminarier och träningsläger som arrangeras av Självförsvarsskolan. Är du istället intresserad av terminsträning eller att lära dig självförsvar med hjälp av en personlig tränare (PT), hittar du den informationen i menyn under “utbud”.

Har du frågor eller önskar göra en beställning når du oss alla dagar i veckan på 08-707 98 00. Vi svarar från 09-20.

PRESENTKORT

Hela utbudet finns även att beställa i presentkortsform. Oavsett om det gäller kursplats, träningsläger eller PT-lektioner, har vi stiliga presentkort med tillhörande kuvert som postas redan samma dag. Du väljer själv om det ska skickas till dig som beställare eller adresseras direkt till mottagaren.

Som beställare väljer du om presentkortet ska gälla specifik produkt (ex kursplats) eller ett visst belopp som mottagaren sen kan nyttja fritt. Vid frågor eller beställning ringer du 08-707 98 00. Vi svarar alla dagar i veckan från 09-20.

Självförsvarsläger 2021

SEMINARIUM OM KNIVVÅLD

Ett unikt seminarie belysande knivvåld arrangeras under våren 2021 i Stockholm. En intensiv heldag med kombinerad teori, taktik och fullkontaktsövningar. Det gemensamma fokuset blir att kunna hantera en knivbeväpnad angripare.

Inga förkunskaper krävs. Innehållet riktar sig till män som kvinnor. Pris 800 kr och åldersgräns 16 år. Försäkring och fika ingår i avgiften.

Seminaret kommer förläggas till helg och genomföras i Självförsvarsskolans lokaler vid Odenplan. Situationen med Covid-19 gör att vi avvaktar med att fastställa exakt datum. Antalet detagarplatser är begränsat till 20.

För att säkra plats krävs förbokning. Avgiften (800 kr) betalas då via Swish till 123 157 28 90 med “Kniv” som meddelande. Nya kunder anger samtidigt e-postadress dit kvitto och bekräftelse ska skickas. Efter mottagen betalning uppdateras du löpande om datum för genomförande.

UTSATTHET I KROGMILJÖ

Ett unikt seminarie belysande hot, våld och övergrepp i krogmiljö arrangeras under våren 2021 i Stockholm. En intensiv heldag med kombinerad teori, taktik och fullkontaktsövningar. Det gemensamma fokuset blir att kunna hantera hotfulla och våldsamma situationer, samt att förebygga övergrepp i samband med toalettbesök och hemgång.

Inga förkunskaper krävs. Innehållet riktar sig till kvinnor i alla åldrar som vistas i krog- eller nattklubbsmiljö. Pris 800 kr. Försäkring och fika ingår i avgiften.

Seminaret kommer förläggas till dagtid helg och genomföras på nattklubben COLOSSEUM vid Tele2 Arena. Situationen med Covid-19 gör att vi avvaktar med att fastställa exakt datum. Antalet deltagarplatser kommer begränsas till 50.

För att säkra plats krävs förbokning. Avgiften (800 kr) betalas då via Swish till 123 157 28 90 med “Nattklubb” som meddelande. Nya kunder anger samtidigt e-postadress dit kvitto och bekräftelse ska skickas. Efter mottagen betalning uppdateras du löpande om datum för genomförande.