SJÄLVFÖRSVARSSKOLAN

Sveriges Största Utbildare Inom Personlig Säkerhet

Våra kurser och utbildningar

OBS! OBS! OBS! OBS!
Just nu håller vi på att justera vårt nya bokningssystems alla färger för att få ett utseende som passar in i vår nya webbplats – under tiden vi gör det kan det se lite “märkligt ut” men alla funktioner fungerar som de skall! Tack för visat tålamod.

Om du har frågor om våra kurser och utbildningar, ring 08 – 707 98 00, så hjälper vår kunniga personal dig! Välj någon av kurserna eller utbildningarna nedan, boka och betala enkelt. Alla kurser kan beställas som presentkort. Ge en minnesvärd gåva till någon du värnar om – förena nytta med nöje.

Självförsvarskurs för kvinnor 9 augusti

Självförsvarskurs för kvinnor 23 augusti

Självförsvarsläger 2021

"En mycket intressant och givande kurs. Kompetenta och lyhörda lärare. Trevlig, lättsam och varm atmosfär trots det bitvis obehagliga ämnet. Bra mix av teori och praktik, omtanke och humor!"

"Professionell, pedagogisk och erfaren personal som med trygg hand leder dig igenom verklighetstrogna övningar. Stort värde för pengarna och du får så mycket mer än själva kursen"

"Jag har blivit starkare både fysiskt och mentalt. Jag har lärt mig tekniker och förhållningssätt som gjort mig betydligt mer förberedd att försvara mig själv eller andra"

"Gick kursen tillsammans med mina tonårsdöttrar, varav den ena var väldigt orolig innan. Men Självförsvarsskolans instruktörer fick henne att känna sig trygg. Vi fick ett oerhört professionellt och sympatiskt bemötande"

"Mycket professionell handledning i teori och praktik. Jag är efter denna kurs betydligt mer förberedd"