SJÄLVFÖRSVARSSKOLANBROTTSOFFERPROGRAMSVERIGES STÖRSTA UTBILDARE INOM PERSONLIG SÄKERHET

BROTTSOFFERPROGRAM
Självförsvarsskolan är Sveriges och Stockholms största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet. Skolan ligger på Kungsholmen i centrala huvudstaden och startades 2012 av en grupp poliser och ordningsvakter. Här utbildas och tränas såväl myndigheter, företag som privatpersoner.

På Självförsvarsskolan erbjuds ett stort och varierat träningsutbud. Verksamheten är fullständigt prestigelös och öppen för alla. Oavsett kön, ålder eller träningserfarenhet. Däremot ställs krav på uppförande och allmän skötsamhet. Laglydnad och drogfrihet är en orubblig förutsättning för träning i skolans regi.