SJÄLVFÖRSVARSSKOLANGRUPPTRÄNING BARN & UNGDOMSVERIGES STÖRSTA UTBILDARE INOM PERSONLIG SÄKERHET

SJÄLVFÖRSVAR FÖR UNGDOMAR

Självförsvar är en träningsform som blir allt mer populär och efterfrågad av både barn och ungdomar. Det som primärt skiljer självförsvar från annan kampsportsträning är att vi varken tävlar eller har några graderingar. Instruktörsgruppen består av både män och kvinnor och alla begrepp är på svenska.

Ungdomsgruppen består av både tjejer och killar och tränar två gånger per vecka, tisdagar och torsdagar från 17:00-18:00. Merparten av eleverna anländer själva till träningen, men den förälder som vill är naturligtvis välkommen att vänta i receptionen medan ungdomarna tränar. I recepetionen finns kaffe och tillgång till wifi.

Vårterminen 2021 startar formellt tisdag 26 januari, men löpande intag erbjuds (i mån av plats) under hela våren.

Självförsvarsskolan är Sveriges och Stockholms största utbildare inom självförsvar. Skolan ligger centralt vid Odenplan och startades 2012 av en grupp poliser och ordningsvakter. Här utbildas och tränas såväl myndigheter, företag som privatpersoner.

På Självförsvarsskolan erbjuds ett stort och varierat träningsutbud. Träningen är hård, men fullständigt prestigelös. Utveckligen är personlig och alla elever får coachning och stöd på individnivå. Verksamheten är öppen och välkomnande för alla ungdomar. Oavsett kön, ålder och träningserfarenhet.

PRISER 2021

Terminsavgiften för barn och ungdomar är 2000 kr. Avgiften betalas primärt via Swish och möjlighet till delbetalning finns. Ring vår kundtjänst eller tala med personalen på plats för mer information om du önskar dela upp din betalning.

SCHEMA 2021
GRUPPTISDAGTORSDAG
Ungdom (11-14)17:00 – 18:0017:00 – 18:00
Nivå 1 – kvinnor19:00 – 20:0019:00 – 20:00
Nivå 1 – män20:00 – 21:0019:00 – 20:00
Nivå 218:00 – 19:0018:00 – 19:00
Nivå 318:00 – 19:0020:00 – 21:00
PROVTRÄNING

Många är säkra på sin sak, men självklart inte alla. Att registrera sig för en hel termin kan upplevas som ett stort åtagande, så naturligtvis erbjuder vi möjlighet till provträning. Att provträna är helt kostnadsfritt och medges vid ett tillfälle per person.

UNGDOM ÖVER 14 ÅR

Erfarenheter från tidigare terminer visar på att aktivt tränande ungdomar från 14-15 års ålder utvecklas mer och snabbare om de tränar tillsammans med äldre tonåringar och vuxna. Från det år din ungdom fyller 15 erbjuds därför träning på Nivå 1 i vuxengrupp.

VÅRDNADSHAVARE

För att ditt barn eller ungdom ska få träna på Självförsvarsskolan krävs att du som vårdnadshavare ger ditt muntliga godkännande. På förekommen anledning förtydligas att det samtidigt krävs en uttrycklig vilja från barnet/ungdomen att börja träna. Vuxenvilja räcker alltså inte.

Under träning är barnet/ungdomen olycksfallsförsäkrad och våra instruktörer arbetar aktivt för att upptäcka och motverka utanförskap och mobbning. Vistelsen på Självförsvarsskolan ska vara en odelat trygg och postiv upplevelse.