SJÄLVFÖRSVARSSKOLANGRUPPTRÄNING BARN & UNGDOMSVERIGES STÖRSTA UTBILDARE INOM PERSONLIG SÄKERHET

SJÄLVFÖRSVAR FÖR UNGDOMAR

Självförsvar är en träningsform som blir allt mer populär och efterfrågad av både barn och ungdomar. Det som primärt skiljer självförsvar från annan kampsportsträning är att vi varken tävlar eller har några graderingar. Instruktörsgruppen består av både män och kvinnor och alla begrepp är på svenska.

Höstterminen 2022 har vi genomfört vissa förändringar gällande träningen för unga. Den tidigare ”ungdomsgruppen” är tillfälligt pausad och ungdomarna tränar istället med vuxna nybörjare under denna termin. En lägsta åldersgräns är samtidigt satt till 13 år. Träningspassen är på 60 min och genomförs på tisdagar och torsdagar från 18:00-19:00.

Höstterminen 2022 startar 30 augusti men löpande intag erbjuds under hela hösten.

Självförsvarsskolan är Sveriges och Stockholms största utbildare inom självförsvar. Skolan ligger centralt i Stockholm och startades 2012 av en grupp poliser och ordningsvakter. Här utbildas och tränas både myndigheter, företag och privatpersoner.

På Självförsvarsskolan erbjuds ett stort och varierat utbud. Träningen är hård, men fullständigt prestigelös. Utveckligen är personlig och alla elever får coachning och stöd på individnivå. Verksamheten är öppen och välkomnande för alla ungdomar. Oavsett kön, ålder och träningserfarenhet.

PRISER 2022

Terminsavgiften för barn och ungdomar är 2200 kr. Avgiften betalas primärt via Swish och möjlighet till delbetalning finns. Ring vår kundtjänst eller tala med personalen på plats för mer information om du önskar dela upp din betalning.

SCHEMA HT-2022
GRUPP TISDAG TORSDAG
Nivå 1 18:00 – 19:00 18:00 – 19:00
Nivå 2  19:00 – 20:00 19:00 – 20:00
Nivå 3 20:00 – 21:00 20:00 – 21:00
PROVTRÄNING

Många är säkra på sin sak, men självklart inte alla. Att registrera sig för en hel termin kan upplevas som ett stort åtagande, så naturligtvis erbjuder vi möjlighet till provträning. Att provträna är helt kostnadsfritt och medges vid ett tillfälle per person.

VÅRDNADSHAVARE

För att ditt barn eller ungdom ska få träna på Självförsvarsskolan krävs att du som vårdnadshavare ger ditt muntliga godkännande. På förekommen anledning förtydligas att det samtidigt krävs en uttrycklig vilja från barnet/ungdomen att börja träna. Vuxenvilja räcker alltså inte.

Under träning är barnet/ungdomen olycksfallsförsäkrad och våra instruktörer arbetar aktivt för att upptäcka och motverka utanförskap och mobbning. Vistelsen på Självförsvarsskolan ska vara en odelat trygg och postiv upplevelse.

”En mycket intressant och givande kurs. Kompetenta och lyhörda lärare. Trevlig, lättsam och varm atmosfär trots det bitvis obehagliga ämnet. Bra mix av teori och praktik, omtanke och humor!”
★★★★★
Gunilla P, kursdeltagare

”Professionell, pedagogisk och erfaren personal som med trygg hand leder dig igenom verklighetstrogna övningar. Stort värde för pengarna och du får så mycket mer än själva kursen”
★★★★★
Evelina L, lägerdeltagare

”Jag har blivit starkare både fysiskt och mentalt. Jag har lärt mig tekniker och förhållningssätt som gjort mig betydligt mer förberedd att försvara mig själv eller andra”
★★★★★
Christian R, elev gruppträning

”Gick kursen tillsammans med mina tonårsdöttrar, varav den ena var väldigt orolig innan. Men Självförsvarsskolans instruktörer fick henne att känna sig trygg. Vi fick ett oerhört professionellt och sympatiskt bemötande”
★★★★★
Sabina, kursdeltagare

”Mycket professionell handledning i teori och praktik. Jag är efter denna kurs betydligt mer förberedd”
★★★★★
Sara M, lägerdeltagare

”Har provat flera utbildare men Självförsvarsskolan är helt klart det bästa stället jag tränat på. Väldigt kompetenta och professionella instruktörer”
★★★★★
Lennie S, elev grupptränin