SJÄLVFÖRSVARSSKOLANGRUPPTRÄNING BARN & UNGDOMSVERIGES STÖRSTA UTBILDARE INOM PERSONLIG SÄKERHET

SJÄLVFÖRSVAR FÖR UNGDOMAR

Ungdomsgruppen tränar två gånger per vecka, på tisdagar och torsdagar mellan 17:00-18:00. Du som förälder är alltid välkommen att vänta i vårt uppehållsrum medan din ungdom tränar. I uppehållsrummet finns kaffe, tv och tillgång till wifi. Självförsvarsskolan är Sveriges och Stockholms största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet. Skolan ligger vid Odenplan i centrala huvudstaden och startades 2012 av en grupp poliser och ordningsvakter. Här utbildas och tränas såväl myndigheter, företag som privatpersoner.

På Självförsvarsskolan erbjuds ett stort och varierat träningsutbud. Verksamheten är fullständigt prestigelös och öppen för alla. Oavsett kön, ålder eller träningserfarenhet. Ungdomsgruppen tränar två gånger per vecka, på tisdagar och torsdagar mellan 17:00-18:00. Du som förälder är alltid välkommen att vänta i vårt uppehållsrum medan din ungdom tränar. I uppehållsrummet finns kaffe, tv och tillgång till wifi.

Självförsvarsskolan är Sveriges och Stockholms största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet. Skolan ligger vid Odenplan i centrala huvudstaden och startades 2012 av en grupp poliser och ordningsvakter. Här utbildas och tränas såväl myndigheter, företag som privatpersoner. På Självförsvarsskolan erbjuds ett stort och varierat träningsutbud. Verksamheten är fullständigt prestigelös och öppen för alla. Oavsett kön, ålder eller träningserfarenhet.

PRISER 2020

Terminsavgiften för träning i ungdomsgruppen är 2000 kr. Möjlighet till delbetalning finns. Avgiften kan då delas upp i 2-4 delbetalningar. Tala med personalen på plats för mer information om våra betalningsalternativ.

SCHEMA
GRUPP TISDAG TORSDAG
Ungdom (11-14) 17:00 – 18:00 17:00 – 18:00
Nivå 1 – kvinnor 19:00 – 20:00 19:00 – 20:00
Nivå 1 – män 20:00 – 21:00 19:00 – 20:00
Nivå 2 18:00 – 19:00 18:00 – 19:00
Nivå 3 18:00 – 19:00 20:00 – 21:00
PROVTRÄNING

Många är säkra på sin sak, men självklart inte alla. Att registrera sig för en hel termin kan upplevas som ett stort åtagande, så naturligtvis erbjuder vi möjlighet till provträning. Att provträna är helt kostnadsfritt och erbjuds vid ett tillfälle per person och termin.

UNGDOM ÖVER 14 ÅR

Erfarenheter från tidigare terminer visar på att aktivt tränande ungdomar från 14-15 års ålder utvecklas mer och snabbare om de tränar tillsammans med äldre tonåringar och vuxna. Från det år din ungdom fyller 15 erbjuds därför träning på Nivå 1 i vuxengrupp.

VÅRDNADSHAVARE

För att ditt barn eller ungdom ska få träna på Självförsvarsskolan krävs att du som vårdnadshavare ger ditt muntliga godkännande. På förekommen anledning förtydligas att det samtidigt krävs en uttrycklig vilja från barnet/ungdomen att börja träna. Vuxenvilja räcker alltså inte.

Under träning är barnet/ungdomen olycksfallsförsäkrad och våra instruktörer arbetar aktivt för att upptäcka och motverka utanförskap och mobbning. Vistelsen på Självförsvarsskolan ska vara en odelat trygg och postiv upplevelse.