SJÄLVFÖRSVARSSKOLANGRUPPTRÄNING VUXENSVERIGES STÖRSTA UTBILDARE INOM PERSONLIG SÄKERHET

REALISTISKT. EFFEKTIVT. LÄTTLÄRT.

Att träna i grupp är ett roligt och effektivt sätt att lära sig självförsvar. Med två intensiva träningspass per vecka når du snabbt en märkbar utveckling. Som elev på Självförsvarsskolan kan du välja mellan att träna terminsvis, årsvis eller köpa ett klippkort. Vi erbjuder även ett något billigare medlemskap för dig som endast kan träna en gång per vecka. På förekommen anledning betonas samtidigt att du inte behöver ha med dig sällskap för att börja träna, merparten av alla som påbörjar sin träning på Självförsvarsskolan gör det ensamma.

Formell terminsstart sker två gånger per år, i januari och augusti, men i mån av plats erbjuds löpande intag året runt. Även under sommarmånaderna. Det går alltså utmärkt att ansluta sig som nybörjare, oavsett tidpunkt på året. Att provträna ett träningspass är helt kostnadsfritt. Observera att provträning erbjuds i mån av plats och därav alltid måste förbokas via hemsidan.

Träning erbjuds på alla kunskapsnivåer och samtliga elevgrupper har två träningspass per vecka. Något uttalat närvarokrav finns inte på Nivå 1 (nybörjare), men det är naturligtvis rekommenderat att närvara i så hög grad som möjligt. Den elev som upprätthåller hög närvaro och tar för sig under träningspassen kommer uppleva en snabb och kännbar utveckling. Vid träning på Nivå 2 eller 3 ställs högre krav på närvaro.

Vid första träningstillfället (gäller även dig som ska provträna) bör du vara på plats i god tid för att hinna byta om, ta del av förhållningsregler och registrera dig. Ett träningspass pågår i 60 min. Medtag valfria träningskläder, skor för inomhusbruk, samt en v

PRISER 2020

Terminsavgiften är 2500 kr. Möjlighet till delbetalning finns. Är du studerande, arbetssökande eller sjukskriven är avgiften reducerad till 2200 kr. Rätten till prisreducering skall styrkas genom uppvisande av Mecenatkort eller motsvarande i receptionen. Tala med personalen på plats eller kontakta oss innan ditt besök om du önskar mer information om våra betalningsalternativ.

VAD INGÅR I AVGIFTEN?

– två träningspass per vecka
– träningströja (dam- eller herrmodell)
– olycksfallsförsäkring

Betalning

I efterdyningarna av Covid-19 kommer antalet elevplatser per grupp att vara begränsat. En plats anses reserverad först när betalning eller delbetalning registrerats. Merparten av skolans elever förskottsbetalar sin plats, men i mån av plats går det utmärkt att betala vid första träningstillfället.

Swish är det primära betalsättet. Vi har ingen kontanthantering och tar i nuläget inte kort. För den som saknar Swish går det utmärkt att betala till vårt Bankgiro.

Att delbetala är också ett alternativ. Du kan välja att dela upp din avgift på 2-5 delbetalningar. För detta krävs att du fyller i ett delbetalningsavtal på plats i samband med ditt första träningspass.

Självförsvar (Krav Maga) är även godkänt som friskvård och träningen kan i många fall köpas direkt genom din friskvårdsleverantör. I skrivande stund är vi anslutna till WELLNET, men använder din arbetsgivare en annan leverantör så ser vi till att ansluta oss dit också.

SCHEMA
TRÄNING TISDAG TORSDAG
Ungdom (11-14) 17:00 – 18:00 17:00 – 18:00
Nivå 1 kvinnor 19:00-20:00 19:00-20:00
Nivå 1 män 20:00-21:00 19:00-20:00
Nivå 2 18:00-19:00 18:00-19:00
Nivå 3 18:00-19:00 20:00-21:00
Anmälan

Oavsett om du bestämt dig för att säkra en elevplats eller endast vill provträna måste du först registrera dig online genom att välja ett av våra medlemskap. Du slussas därefter vidare till vårt onlineschema och kan börja boka in dina pass direkt.

Vill du provträna?

Många är säkra på sin sak, men självklart inte alla. Att registrera sig för en hel termin kan kännas som ett stort åtagande, så självklart finns möjlighet till provträning innan. Att provträna är helt kostnadsfritt och medges en gång per person och termin.