SJÄLVFÖRSVARSSKOLAN

GRUPPTRÄNING VUXEN

Sveriges Största Utbildare Inom Personlig Säkerhet

TRÄNA SJÄLVFÖRSVAR I GRUPP. REALISTISKT. EFFEKTIVT. LÄTTLÄRT.
Att träna i grupp är ett roligt och effektivt sätt att lära sig självförsvar. Med två intensiva träningspass per vecka når du snabbt en märkbar utveckling. Som elev på Självförsvarsskolan kan du välja mellan att träna terminsvis eller köpa ett klippkort. Vi erbjuder även ett något billigare medlemsskap för dig som endast kan träna en gång per vecka. På förekommen anledning betonas samtidigt att du inte behöver ha med dig sällskap för att börja träna, merparten av alla som påbörjar sin träning på Självförsvarsskolan gör det ensamma.

Formell terminsstart sker två gånger per år, i januari och augusti, men i mån av plats erbjuds löpande intag året runt. Även under sommarmånaderna. Det går alltså utmärkt att ansluta som nybörjare, oavsett tidpunkt på året. Att provträna ett träningspass är helt kostnadsfritt. Observera att provträning erbjuds i mån av plats och därav alltid måste föranmälas och bekräftas av skolan.

Träning erbjuds på alla kunskapsnivåer och samtliga elevgrupper har två träningspass per vecka. Något uttalat närvarokrav finns inte på nivå 1 (nybörjare), men det är naturligtvis rekommenderat att närvara i så hög grad som möjligt. Den elev som upprätthåller hög närvaro och tar för sig under träningspassen kommer uppleva en snabb och synbar utveckling. Vid träning på nivå 2 eller 3 ställs högre krav på närvaro.

Vid första träningstillfället (gäller även dig som ska provträna) bör du vara på plats i god tid för att hinna byta om, ta del av förhållningsregler och registrera dig. Ett träningspass pågår i 60 min. Medtag valfria träningskläder, skor för inomhusbruk, samt en vattenflaska.

PRISER 2020
Terminsavgiften är 2500 kr. Möjlighet till delbetalning finns. Är du studerande, arbetssökande eller sjukskriven är avgiften reducerad till 2200 kr. Rätten till prisreducering måste dock styrkas genom uppvisande av Mecenatkort eller motsvarande. Tala med personalen på plats eller kontakta oss innan ditt besök för mer information om våra betalningsalternativ.

VAD INGÅR I AVGIFTEN?
– två träningspass per vecka
– träningströja (dam- eller herrmodell)
– olycksfallsförsäkring

BETALNING
I efterdyningarna av Covid-19 kommer – av utrymmes- och hygienskäl – antalet elevplatser per grupp att vara begränsat. En plats anses reserverad först när betalning eller delbetalning registrerats. Merparten av eleverna förskottsbetalar sin plats, men i mån av plats går det utmärkt att betala vid första träningstillfället.

ANMÄLAN
Oavsett om du bestämt dig för att säkra en elevplats eller endast vill provträna måste du först registrera dig online. Vi granskar alla anmälningar manuellt. Om någonting skulle kännas oklart från vår sida så kontaktar vid dig snarligen. I annat fall är du varmt välkommen vid nästkommande träningstillfälle enligt schema.

"En mycket intressant och givande kurs. Kompetenta och lyhörda lärare. Trevlig, lättsam och varm atmosfär trots det bitvis obehagliga ämnet. Bra mix av teori och praktik, omtanke och humor!"

"Professionell, pedagogisk och erfaren personal som med trygg hand leder dig igenom verklighetstrogna övningar. Stort värde för pengarna och du får så mycket mer än själva kursen"

"Jag har blivit starkare både fysiskt och mentalt. Jag har lärt mig tekniker och förhållningssätt som gjort mig betydligt mer förberedd att försvara mig själv eller andra"

"Gick kursen tillsammans med mina tonårsdöttrar, varav den ena var väldigt orolig innan. Men Självförsvarsskolans instruktörer fick henne att känna sig trygg. Vi fick ett oerhört professionellt och sympatiskt bemötande"

"Mycket professionell handledning i teori och praktik. Jag är efter denna kurs betydligt mer förberedd"