SJÄLVFÖRSVARSSKOLANGRUPPTRÄNINGSVERIGES STÖRSTA UTBILDARE INOM PERSONLIG SÄKERHET

GRUPPTRÄNING

Att träna i grupp är ett roligt och effektivt sätt att lära sig självförsvar. Med två intensiva träningspass per vecka får du snabbt en märkbar utveckling. Som elev på Självförsvarsskolan kan du välja mellan att träna terminsvis, årsvis eller köpa ett klippkort. På förekommen anledning betonas samtidigt att du inte behöver ha med dig sällskap för att börja träna, merparten av alla som påbörjar sin träning på Självförsvarsskolan gör så på egen hand.

Formell terminsstart sker två gånger per år, i januari och augusti, men i mån av plats erbjuds löpande intag året runt. Det går alltså utmärkt att ansluta sig som nybörjare oavsett tidpunkt på året. Att provträna ett träningspass är helt kostnadsfritt.

Träning erbjuds på alla kunskapsnivåer och samtliga elevgrupper har två träningspass per vecka. Något uttalat närvarokrav finns inte på Nivå 1 (nybörjare), men det är naturligtvis rekommenderat att närvara i så hög grad som möjligt. Den som upprätthåller hög närvaro och tar för sig under träningspassen kommer uppleva en snabb och kännbar utveckling. Vid träning på Nivå 2 eller 3 ställs högre krav på närvaro.

Vid första träningstillfället (gäller även dig som ska provträna) bör du vara på plats i god tid för att hinna byta om och ta del av förhållningsregler. Ett träningspass pågår i 60 min. Medtag valfria träningskläder, skor för inomhusbruk, samt en vattenflaska.

PRISER 2023

Terminsavgiften är 2700 kr. Möjlighet till delbetalning finns. Är du studerande, arbetssökande eller sjukskriven är avgiften reducerad till 2300 kr. Rätten till prisreducering styrks genom uppvisande av Mecenatkort eller motsvarande i samband med ditt första träningspass. Tala med personalen på plats eller kontakta oss innan ditt besök om du önskar mer information om våra betalningsalternativ.

Vi erbjuder även klippkort som gäller för 10 st träningstillfällen. Kortet är digitalt, har en giltighetstid på 12 månader och kostar 1700 kr.

För träning under sommarmånaderna är priset 995 kr.

VAD INGÅR I AVGIFTEN?

– två träningspass per vecka
– träningströja (dam- eller herrmodell)
– olycksfallsförsäkring

Betalning

I efterdyningarna av Covid-19 kommer antalet elevplatser per grupp att vara mer begränsat. En plats anses reserverad först när betalning eller delbetalning registrerats. Merparten av skolans elever förskottsbetalar sin plats, men i mån av plats går det utmärkt att betala vid första träningstillfället.

Swish är det primära betalsättet. Vi har ingen kontanthantering och tar i nuläget inte kort. För den som saknar Swish går det utmärkt att betala via Bankgiro.

Att delbetala är också ett alternativ. Du kan välja att dela upp din avgift på 2-4 delbetalningar. För detta krävs att du fyller i ett delbetalningsavtal på plats i samband med ditt första träningspass.

Självförsvar (Krav Maga) är även godkänt som friskvård och träningen kan i många fall köpas direkt genom din friskvårdsleverantör. I skrivande stund är vi anslutna till WELLNET och EPASSI, men använder din arbetsgivare annan leverantör ser vi till att ansluta oss dit också.

SCHEMA HT-2023
GRUPP TISDAG TORSDAG
Nivå 1 (kvinnnor) 19:00-20:00 19:00-20:00
Nivå 1 (män) 19:00-20:00 18:00-19:00
Nivå 2 (kvinnor) 18:00-19:00 19:00-20:00
Nivå 2 (män) 18:00-19:00 18:00-19:00

 

Anmälan

Sommarträningen 2023 startar 27 juni och pågår till 1 augusti. Utmanande, roliga och svettiga träningspass där alla grupper tränar gemensamt. Passen genomförs både inomhus och utomhus. För anmälan till träning under sommaren väljer du medlemsformen ”Sommarträning”.

Höstterminen 2023 startar 22 augusti och erbjuder 16 lärorika veckor med 32 intensiva träningspass. I mån av plats erbjuds löpande intag under hela hösten.

För att säkra plats i någon av grupperna väljer du medlemsform. Oavsett om du bestämt dig eller vill provträna först, måste du registrera dig genom att välja det medlemskap som passar just dig. Därefter slussas du vidare till onlineschemat och kan börja boka in dina pass.

Vill du provträna?

Många är säkra på sin sak, men självklart inte alla. Att registrera sig för en hel termin kan kännas som ett stort åtagande, så självklart finns möjlighet till provträning innan. Att provträna är helt kostnadsfritt och medges en gång per person. Välj ”Provträning” som medlemsskap och registrera dina uppgifter. Med hjälp av onlineshcemat kan du sen boka in din provträning på en dag som passar. Uppstår problem eller andra oklarheter ringer du 08-707 98 00 för snabb assistans.

”En mycket intressant och givande kurs. Kompetenta och lyhörda lärare. Trevlig, lättsam och varm atmosfär trots det bitvis obehagliga ämnet. Bra mix av teori och praktik, omtanke och humor!”
★★★★★
Gunilla P, kursdeltagare

”Professionell, pedagogisk och erfaren personal som med trygg hand leder dig igenom verklighetstrogna övningar. Stort värde för pengarna och du får så mycket mer än själva kursen”
★★★★★
Evelina L, lägerdeltagare

”Jag har blivit starkare både fysiskt och mentalt. Jag har lärt mig tekniker och förhållningssätt som gjort mig betydligt mer förberedd att försvara mig själv eller andra”
★★★★★
Christian R, elev gruppträning

”Gick kursen tillsammans med mina tonårsdöttrar, varav den ena var väldigt orolig innan. Men Självförsvarsskolans instruktörer fick henne att känna sig trygg. Vi fick ett oerhört professionellt och sympatiskt bemötande”
★★★★★
Sabina, kursdeltagare

”Mycket professionell handledning i teori och praktik. Jag är efter denna kurs betydligt mer förberedd”
★★★★★
Sara M, lägerdeltagare

”Har provat flera utbildare men Självförsvarsskolan är helt klart det bästa stället jag tränat på. Väldigt kompetenta och professionella instruktörer”
★★★★★
Lennie S, elev grupptränin