SJÄLVFÖRSVARSSKOLANMÖHIPPA / SVENSEXA / KICKOFF / EVENTSVERIGES STÖRSTA UTBILDARE INOM PERSONLIG SÄKERHET

ETT MINNESVÄRT INSLAG TILL SVENSEXA, MÖHIPPA, KICKOFF ELLER EVENT
Självförsvarsskolan är Sveriges och Stockholms största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet. Skolan ligger på Kungsholmen i centrala huvudstaden och startades 2012 av en grupp poliser och ordningsvakter.

Här utbildas och tränas såväl myndigheter, företag som privatpersoner. På Självförsvarsskolan erbjuds ett stort och varierat träningsutbud. Verksamheten är fullständigt prestigelös och öppen för alla. Oavsett kön, ålder eller träningserfarenhet. Däremot ställs krav på uppförande och allmän skötsamhet. Laglydnad och drogfrihet är en orubblig förutsättning för träning i skolans regi.

TRÄNA SJÄLVFÖRSVAR
Att träna självförsvar i grupp är den mest populära träningsformen. Träningen löper då terminsvis med två träningspass per vecka. Passen leds av erfarna pedagoger och pågår i 75 min. Vårterminen löper från januari till maj och höstterminen från augusti till december. Under sommarmånaderna arrangeras gemensam träning för samtliga träningsgrupper. För träning i någon av vuxengrupperna finns en lägsta åldersgräns bestämd till 15 år. Dessförinnan erbjuds åldersanpassad träning i skolans ungdomsgrupp

”En mycket intressant och givande kurs. Kompetenta och lyhörda lärare. Trevlig, lättsam och varm atmosfär trots det bitvis obehagliga ämnet. Bra mix av teori och praktik, omtanke och humor!”
★★★★★
Gunilla P, kursdeltagare

”Professionell, pedagogisk och erfaren personal som med trygg hand leder dig igenom verklighetstrogna övningar. Stort värde för pengarna och du får så mycket mer än själva kursen”
★★★★★
Evelina L, lägerdeltagare

”Jag har blivit starkare både fysiskt och mentalt. Jag har lärt mig tekniker och förhållningssätt som gjort mig betydligt mer förberedd att försvara mig själv eller andra”
★★★★★
Christian R, elev gruppträning

”Gick kursen tillsammans med mina tonårsdöttrar, varav den ena var väldigt orolig innan. Men Självförsvarsskolans instruktörer fick henne att känna sig trygg. Vi fick ett oerhört professionellt och sympatiskt bemötande”
★★★★★
Sabina, kursdeltagare

”Mycket professionell handledning i teori och praktik. Jag är efter denna kurs betydligt mer förberedd”
★★★★★
Sara M, lägerdeltagare

”Har provat flera utbildare men Självförsvarsskolan är helt klart det bästa stället jag tränat på. Väldigt kompetenta och professionella instruktörer”
★★★★★
Lennie S, elev grupptränin