SJÄLVFÖRSVARSSKOLANPERSONLIG TRÄNING (PT)SVERIGES STÖRSTA UTBILDARE INOM PERSONLIG SÄKERHET

[mpsl sfs-1]

PERSONLIG TRÄNING (PT)

Förutom gruppträning och kurser erbjuder Självförsvarsskolan enskild träning enligt PT-modell. En möjlighet att individuellt eller i par få personlig coachning utav någon av landets främsta instruktörer inom självförsvar. Dessutom på dagar och tider som du själv väljer.

Att lära sig självförsvar med hjälp av en PT blir allt mer efterfrågat. Den vanligaste anledningen är att kunden önskar en snabb och kännbar utveckling inom ämnet. Att på kortast möjliga tid bygga upp sina förmågor och förutsättningar att kunna hantera hotfulla eller våldsamma situationer.

Innehållsmässigt träffas en överenskommelse mellan kunden och instruktören. Vid första besöket får du besvara ett antal grundläggande frågor i syfte att skapa ett underlag för just dina behov. Baserat på önskemål, förutsättningar och målsättning kommer instruktören sen skapa ett träningsupplägg optimalt för just dig.

EXEMPEL PÅ SYFTEN MED PT
– ökad trygghet på fritiden
– ökad trygghet på jobbet
– försvar av tredje person
– försvar mot kniv eller tillhygge
– bearbetning av våldsbrott/övergrepp
– förberedelse inför specifik utbildning
– förberedelse inför specifik tjänstgöring

Tider för personlig träning finns alla dagar i veckan. Från tidig morgon till sen kväll. Merparten av alla PT-lektioner genomförs i våra ändamålsenliga lokaler vid Odenplan i centrala Stockholm, men vi kan självklart åka ut till dig som kund om så känns mer lämpligt.

Vänligen kontakta oss för aktuell prissättning. Vid bokning av något av våra lektionspaket (10 lektioner) ingår även en termin gruppträning kostnadsfritt (värde 2500 kr). Vi erbjuder även ett DUO-alternativ med träning parvis.

Inga förkunskaper krävs. Ingen utrustning behövs. Allt tillhandahålls på plats av instruktören. Och som kund är du naturligtvis försäkrad.

Samtliga instruktörer är licensierade av Svenska Budo- och Kampsportsförbundet och utbildade inom kampformer som Krav Maga, Defendo, Core Combatives, m.m. Merparten av instruktörerna har samtidigt en civil yrkesanknytning till ämnet genom yrken som polis, ordningsvakt eller personskyddsväktare. Flera har dessutom mångårig erfarenhet från Brottsofferjouren.

”En mycket intressant och givande kurs. Kompetenta och lyhörda lärare. Trevlig, lättsam och varm atmosfär trots det bitvis obehagliga ämnet. Bra mix av teori och praktik, omtanke och humor!”
★★★★★
Gunilla P, kursdeltagare

”Professionell, pedagogisk och erfaren personal som med trygg hand leder dig igenom verklighetstrogna övningar. Stort värde för pengarna och du får så mycket mer än själva kursen”
★★★★★
Evelina L, lägerdeltagare

”Jag har blivit starkare både fysiskt och mentalt. Jag har lärt mig tekniker och förhållningssätt som gjort mig betydligt mer förberedd att försvara mig själv eller andra”
★★★★★
Christian R, elev gruppträning

”Gick kursen tillsammans med mina tonårsdöttrar, varav den ena var väldigt orolig innan. Men Självförsvarsskolans instruktörer fick henne att känna sig trygg. Vi fick ett oerhört professionellt och sympatiskt bemötande”
★★★★★
Sabina, kursdeltagare

”Mycket professionell handledning i teori och praktik. Jag är efter denna kurs betydligt mer förberedd”
★★★★★
Sara M, lägerdeltagare

”Har provat flera utbildare men Självförsvarsskolan är helt klart det bästa stället jag tränat på. Väldigt kompetenta och professionella instruktörer”
★★★★★
Lennie S, elev grupptränin