SJÄLVFÖRSVARSSKOLANPERSONLIG TRÄNING (PT)SVERIGES STÖRSTA UTBILDARE INOM PERSONLIG SÄKERHET

PERSONLIG TRÄNING GER SNABB KUNSKAPSÖKNING OCH EN MÄRKBAR UTVECKLING PÅ VÄLDIGT KORT TID

Förutom gruppträning och kurser erbjuder Självförsvarsskolan enskild träning enligt PT-modell. En möjlighet att individuellt eller i par få coachning utav en personlig självförsvarsinstruktör.

Att lära sig självförsvar med hjälp av en PT blir allt mer efterfrågat. Den vanligaste anledningen är att kunden önskar en snabb och märkbar utveckling. Att på kortast möjliga tid stärka sina förutsättningar att kunna hantera hotfulla eller våldsamma situationer.

Innehållsmässigt träffas en överenskommelse mellan kunden och instruktören. Vid första besöket får du besvara ett antal grundläggande frågor, i syfte att skapa ett underlag för just dina behov. Baserat på önskemål, förutsättningar och målsättning kommer instruktören därefter att skapa ett lämpligt träningsupplägg. Även önskad tidsram och frekvens är av betydelse.

EXEMPEL PÅ SYFTEN MED PT
– ökad trygghet på fritiden
– ökad trygghet på jobbet
– försvar av tredje person
– försvar mot kniv eller tillhygge
– bearbetning av våldsbrott/övergrepp
– förberedelse inför specifik utbildning
– förberedelse inför specifik tjänstgöring

Tider för personlig träning finns alla dagar i veckan. Från tidig morgon till sen kväll. Merparten av alla PT-lektioner genomförs i våra ändamålsenliga lokaler på Kungsholmen, men vi kan självklart åka ut till dig som kund om så känns mer lämpligt.

Vänligen kontakta oss för aktuell prissättning. Vid bokning av något av våra lektionspaket (10 lektioner) ingår även en termin gruppträning kostnadsfritt (värde 2500 kr). Vi erbjuder även ett DUO-alternativ med träning parvis.

Inga förkunskaper krävs. Ingen utrustning behövs. Allt tillhandahålls på plats av instruktören. Och som kund är du naturligtvis försäkrad.

Samtliga instruktörer är licensierade av Svenska Budo- och Kampsportsförbundet och utbildade inom kampformer som Krav Maga, Defendo, Core Combatives, m.m. Merparten av instruktörerna har samtidigt en civil yrkesanknytning till ämnet genom yrken som polis, ordningsvakt eller personskyddsväktare. Flera har dessutom mångårig erfarenhet från Brottsofferjouren.