För barn och ungdom

Krav Maga för barn och ungdomar - Självförsvarsskolan

VÅREN 2020

Vi välkomnar nya och befintliga elever till en rolig, utmanande och lärorik vår på Självförsvarsskolan. Terminen startar formellt v 3 men vi erbjuder löpande intag under hela våren. För träning på Självförsvarsskolan krävs inga förkunskaper inom självförsvar eller kampsport. Precis alla barn och ungdomar är välkomna. Att provträna vid ett tillfälle är helt kostnadsfritt.

SJÄLVFÖRSVAR FÖR BARN (7-10 ÅR)

Barngruppen erbjuds träning en gång per vecka, på tisdagar mellan 17:00-18:00. Träningen äger rum i Självförsvarsskolans lokaler på Västmannagatan 52 vid Odenplan.  Som förälder väljer du helt själv om du vill lämna av ditt barn och sedan hämta vid träningens slut, eller stanna kvar i vårt uppehållsrum medan barnen tränar. I uppehållsrummet finns kaffe, tv och tillgång till Wifi.

PRIS

Terminsavgiften för barngruppen är 1600 kr. Möjlighet till delbetalning finns. Kontakta oss via e-post eller tala med personalen på plats för mer information om våra betalningsalternativ. I terminsavgiften ingår försäkring och en fin träningströja.

ANMÄLAN

Klicka här för att registrera ditt barn till VT-2020

SJÄLVFÖRSVAR FÖR UNGDOMAR (11-13 ÅR)

Ungdomsgruppen tränar två gånger per vecka, på tisdagar och torsdagar mellan 17:00-18:00. Du som förälder är alltid välkommen att vänta i vårt uppehållsrum medan din ungdom tränar. I uppehållsrummet finns kaffe, tv och tillgång till wifi.

Självförsvarsskolan är Sveriges och Stockholms största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet. Skolan ligger vid Odenplan i centrala huvudstaden och startades 2012 av en grupp poliser och ordningsvakter. Här utbildas och tränas såväl myndigheter, företag som privatpersoner.

På Självförsvarsskolan erbjuds ett stort och varierat träningsutbud. Verksamheten är fullständigt prestigelös och öppen för alla. Oavsett kön, ålder eller träningserfarenhet.

PRIS

Terminsavgiften för ungdomsgruppen är 2000 kr. Möjlighet till delbetalning finns.
Tala med personalen på plats för mer information om våra betalningsalternativ.

ANMÄLAN

Klicka här för att registrera din ungdom till VT-2020