15-17 maj 2020

SJÄLVFÖRSVARSLÄGER

EN OFÖRGLÖMLIG TRÄNINGSUPPLEVELSE

Självförsvarsskolan är landets i särklass största utbildare inom personlig trygghet. Vår intensivkurs i självförsvar har 3 år i rad utsetts till ”Sveriges mest populära kurs” och genomförts av tusentals kvinnor över hela landet. Vi har nu tagit konceptet ytterligare en nivå genom att erbjuda en gedigen helhetsupplevelse inom ämnet. En utmanande, upplysande och underhållande självförsvarshelg i skärgårdsmiljö.

Lägerhelgen arrangeras varje vår i Stockholms norra skärgård. Vistelsen innefattar två övernattningar och ett stort antal träningspass och workshops inom ämnet.

Samling fredag 15 maj kl 18:30 i Självförsvarsskolans lokaler i centrala Stockholm. Därefter sker gemensam transport ut till lägerplatsen. Självförsvarsskolan har för ändamålet hyrt en stor gård i skärgårdsmiljö. Med charmiga byggnader, rymliga sovsalar och gemensam matsal. För den som känner sig manad finns en stor bastu och enskild badplats att tillgå. Lägervistelsen avslutas söndag 17/5 kl 16:00 med återsamling vid Självförsvarsskolans lokaler.

Inga förkunskaper krävs för deltagande och all nödvändig utrustning tillhandahållas på plats. Alla deltagare får sängplats i någon av sovsalarna. Män och kvinnor sover i separata rum. Personalen sover i separat byggnad. Toaletter och duschar finns tillgängligt dygnet runt. Frukost står framdukad i matsalen från 07:30.

Lägerhelg full av Krav Maga - Självförsvarsskolan

Ur innehållet:

– riskanalys av egna vardagen
– preventivt agerande
– grundläggande självförsvarstekniker
– avancerade självförsvarstekniker
– försvar mot flera angripare
– grundläggande försvar mot kniv
– grundläggande bruk av egen kniv
– åskådareffekten
– genomgång av säkerhetshjälpmedel
– scenarieövningar i terräng
– scenarieövningar i mörker (nattetid)
– filmvisning (ämnesrelaterat)
– teori, taktik, juridik

Dessutom frivilliga sociala aktiviteter:
– grillafton
– filmvisning
– kanotpaddling
– bastubad
– kubbspel

Om instruktörerna

Självförsvarsskolans personal är vald med omsorg. Vid lägret närvarar både kvinnlig och manlig personal. Samtliga instruktörer är utbildade och licensierade av Svenska Budo- och kampsportsförbundet. Självförsvarsskolans personal har överlag stor erfarenhet av att bemöta människor som utsatts för våld eller övergrepp. Flera är dessutom utbildade samtalsstödjare inom brottsofferjouren. För att läsa mer om Självförsvarsskolan och vår personal, klicka här.

PRIS: 1 899 kr

I lägeravgiften ingår:
– 2 övernattningar med sängplats
– transport från/till city 
– 20-talet workshops
– samtliga måltider (frukost, lunch, middag)
– olycksfallsförsäkring
– olivgrön träningströja 
– proteinbars från Barebells
– dryck från Nocco

Klicka här för att boka lägerplats.

En utmanande, upplysande och underhållande träningshelg