SJÄLVFÖRSVARSSKOLANPERSONALUTBILDNINGSVERIGES STÖRSTA UTBILDARE INOM PERSONLIG SÄKERHET

VI SKAPAR UNIKA UPPLÄGG TILL VARJE KUND.
Självförsvarsskolan är Sveriges största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet. Vi anlitas varje år av ett stort antal myndigheter, företag och föreningar för att arrangera olika former av kurser och utbildningar. Vi har ändamålsenliga lokaler i centrala Stockholm, men agerar precis lika ofta i kundens egna miljöer. Några geografiska begränsningar finns inte, varför vi åtar oss uppdrag över precis hela landet.

På Självförsvarsskolan har vi stor vana av att skräddarsy utbildningsinsatser för små som stora verksamheter. Vi anpassar alltid innehåll och utformning helt utefter målgrupp, situation och behov. Fyll gärna i formuläret nedan för en kostnadsfri offert.

VI ERBJUDER
Personalutbildning
Personlig träning (PT)
Instruktörsutbildning

OFFERTFÖRFRÅGAN

“En mycket intressant och givande kurs. Kompetenta och lyhörda lärare. Trevlig, lättsam och varm atmosfär trots det bitvis obehagliga ämnet. Bra mix av teori och praktik, omtanke och humor!”
★★★★★
Gunilla P, kursdeltagare

“Professionell, pedagogisk och erfaren personal som med trygg hand leder dig igenom verklighetstrogna övningar. Stort värde för pengarna och du får så mycket mer än själva kursen”
★★★★★
Evelina L, lägerdeltagare

“Jag har blivit starkare både fysiskt och mentalt. Jag har lärt mig tekniker och förhållningssätt som gjort mig betydligt mer förberedd att försvara mig själv eller andra”
★★★★★
Christian R, elev gruppträning

“Gick kursen tillsammans med mina tonårsdöttrar, varav den ena var väldigt orolig innan. Men Självförsvarsskolans instruktörer fick henne att känna sig trygg. Vi fick ett oerhört professionellt och sympatiskt bemötande”
★★★★★
Sabina, kursdeltagare

“Mycket professionell handledning i teori och praktik. Jag är efter denna kurs betydligt mer förberedd”
★★★★★
Sara M, lägerdeltagare

“Har provat flera utbildare men Självförsvarsskolan är helt klart det bästa stället jag tränat på. Väldigt kompetenta och professionella instruktörer”
★★★★★
Lennie S, elev grupptränin