SJÄLVFÖRSVARSSKOLANPERSONALUTBILDNINGSVERIGES STÖRSTA UTBILDARE INOM PERSONLIG SÄKERHET

VI HAR STOR ERFARENHET AV ATT SKAPA UNIKA UPPLÄGG FÖR VARJE ENSKILD KUND.
Självförsvarsskolan är Sveriges största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet. Vi anlitas varje år av ett stort antal myndigheter, företag och föreningar för att arrangera olika former av kurser och utbildningar. Vi har ändamålsenliga lokaler i centrala Stockholm, men agerar precis lika ofta i kundens egna miljöer. Några geografiska begränsningar finns inte.

På Självförsvarsskolan har vi stor vana av att skräddarsy utbildningsinsatser för små som stora verksamheter. Vi anpassar innehåll och utformning helt utefter målgrupp, situation och behov. Fyll gärna i formuläret nedan för en kostnadsfri offert.

Använd formuläret nedan men met går även utmärkt att mejla in din förfrågan. Sammanställ så mycket information som möjligt för snabbare återkoppling. Skicka sedan till info@sjalvforsvarsskolan.se

VI ERBJUDER
Personalutbildning